Bed & Bath

Landmark Prince’s Building • Hong Kong • 2018

This popular home accessories and lifestyle shop in Central required an update that leaned towards a more masculine ambience. The solution entailed a flexible wall system of display and liberal usage of dark timber with flashes of metal. The rear wall opposite the glazed shop front was devoted to vertical slats that allowed for easy placement of chunky timber display shelves. White marble with grey veins acted as backdrops for horizontal product placement. Jewel cases framed with brushed copper showcased smaller items in the shop windows. Different heights drawing the eye thoroughly throughout the shop were reinforced by spot, indirect and ambient lighting to create specific moods while highlighting unique items. The overall effect is a treasure chest of cherished items that can invite further exploration.